Bygglov och planering

För några dagar sedan pratade jag med bygglovskontoret och fick reda på att vårt bygglov blivit beviljat!!! Idag anlände beslutet med posten och jag kan säga att det var en riktig lättnad att denna bit nu är över, nu är vi plötsligt mycket närmare vårt hus!!!
 
För ett tag sedan fick vi även leveransdatum av huset, så den 17 augusti kommer vi sitta bänkade utanför tomten och titta på när huset byggs upp!
I september får vi sedan nycklarna och får då äntligen börja fixa själva, som vi längtar nu! Så nu känns det väldigt spännande samtidigt som det börjar bli lite läskigt! 
 
Vi har även lyckats hitta några av våra framtida grannar på både Facebook och på Instagram! Vissar har redan flyttat in, två par flyttar in om några veckor och sedan är det vår tur innan resten av våra nybyggargrannar dyker upp! Så roligt att få följa alla olika resor och se vad som händer och hur det går till, vad alla gör för val och hur det blir i verkligheten! Plötsligt så är det inte längre speciellt avlägset. 
 
Nu när vi vet att placeringen av huset blir som vi tänkt har jag ännu svårare att hålla mig ifrån mitt älskade ritprogram, Sketchup!
På dessa bilder är hus och garage på rätt plats med rätt avstånd ifrån tomtgränser. Invändigt är det så som vi kommer att ha från början med de tillval och de golv vi kommer ha. Förutom köksön som vi tänkt göra när vi väl fått flytta in! 
 
I trädgården har vi däremot mest testat hur det kan komma att se ut, vi vet att vi vill ha en stor altan, men exakt hur stor och var tex. växthus ska placeras har vi inte bestämt ritkgit ännu. Utomhus är det nog endast garageuppfarten som vi säkert vet hur och var de ska vara i dagsläget. 
 
Tänkte visa några bilder på huset både från utsidan men också från insidan. 
 
Planlösning
 
Vardagsrum och kök
 
Det får bli allt för denna gång! 
 
Kramar 
Rebecca