Takpannor på och golvet är inburet!

Igår var jag ut till huset för att först lasta ur våra badrumsmöbler som stått hemma i lägenheten i några dagar. Efter att jag lastat av kommod, högskåp, belysning och spegel bar det av mot Bauhaus för att även köpa och hämta golvet som vi ska ha i huset.
Då vi inte har någon bil med dragkrok blev det att lasta bilen så fullt de gick, trots detta blev det hela 3 vändor fram och tillbaka mellan hus och butik. Men tillslut fick jag in allt, så nu ligger hela 62 golvpaket i rummet som ska bli vårt sovrum och väntar på slutbesiktning! 
 
 
När jag fått in alla golvpaket i huset var klocka 12, mellan 12 och 14 skulle vi få leverans av badkar. Så undertiden jag väntade passade jag på att städa på tomten. Snickargrabbarna berättade att de slänger allt skräp som slängs på tomten, förutom krossade takpannor. Kan meddela att det var ett gäng med takpannor, så jag hade att göra och jag lyckades få ihop en liten hög! Perfekt fyllnadsmaterial där vi ändå tänkt fylla upp med singel så småningom! 
 
 
Under tiden jag gick runt och plockade fick jag två nya vänner, det var tydligen väldigt intressant att se vad jag gjorde och de följde varje steg jag tog! Varje gång jag vände mig om stod de helt stilla och stirrade på mig, såfort jag tog ett steg, tog de också ett haha! 
 
 
Killarna hann lägga klart taket under tiden jag var där ute och fixade under dagen! De hann till och med montera ner ställningen! Tyvärr så glömde jag fota när ställningen försvann då jag fick badkarsleverans och blev tvungen att klura på hur jag skulle få in det i huset. Nästa problem blev var jag skulle få plats med det bland all skit som står där inne. Men det gick, och nu finns allt på plats förutom vår handdukstork som självklart var försenad! 
 
 
Men visst blev huset fint? Vi är väldigt nöjda, grabbarna som varit här från Arkö har jobbat på riktigt bra måste jag säga! 
 
Invändigt hann plattsättarna klart med kakel och klinker i badrummet! Tyvärr kunde jag inte komma åt och fota där, så det får bli en överaskning! Men det såg väldigt bra ut måste jag säga, otroligt nöjd med val av kakel och klinker! 

När badrumsmöbler, badkar och golv väl var inne i huset sa kroppen att det var dags att bege sig hemåt! Efter en väldigt lång, krävande men otroligt rolig och givande dag. Det var kul att kunna gå runt lite som jag ville i huset och titta på allt. 
 
Måste säga det igen, det är en obeskrivlig längtan, oro, förväntan och nyfikenhet i kroppen! Jag vill inte vänta mer, nu vill jag flytta in och få börja bo här!! 
 
Kram Rebecca