Markarbete i full gång

 
Igår var vi som sagt ut och pratade med killarna på tomten gällande rördragning m.m. De sa att de kommer göra klart grunden för hus, all uppfyllnad av sten och grovplaneringen av tomten och allt ska som sagt vara klart under nästa vecka! 
Därefter kommer det in ett annat gäng som gjuter plattan för garaget, så mer exakt information gällande den skulle vi vänta och ta med nya gänget. 
 
Verkligen spännande att se vad som händer på tomten, nu går det fort frammåt! 
 
 
Kom på att jag igår glömde skriva att vi även bokat hantverkare för sättning av kakel i köket och klinker i hallen. Eftersom jag jobbar på Bauhaus och vet att de har riktigt bra hantverkare och att det blir gjort på utsatt tid blev det de som får utföra arbetet! Det kommer bli superbra då det är samma killar som hjälpt oss med kakel och klinker i lägenheten! Så den 4/10 kommer killarna och påbörjar sättningen av kakel och klinker i huset! 
 
 
Vi har velat fram och tillbaka över hur långt in i vill ha klinker i hallen, men vi kom fram till att det blir bäst så som ni ser på bilder här ovan. 
Då kan vi få in någon möbel under trappen samtidigt som vi har plats för garderober. 
Vi har även bestämt oss för fasadfärg, det blir S0502-Y. Vi tog reda på vilket NCS nr våra fönster har och de har den kulören så då bestämde vi oss för att köra på samma kulör till fasaden då jag vill ha ett enhetligt uttryck. 
Så nu har vi beställt färgen ifrån Nordsjö och den ska levereras 22/9, på slutbesiktningsdagen, dagen vi förhoppningsvis får våra nycklar och blir husägare! 
 
Apropå fasadfärg har vi fått offert och nu även bokat hantverkare från Sandå måleri för målning av fasaden då vi känner att vi inte vill göra det själva. Så den 2/10 kommer killarna och påbörjar målningen! 
 
Nu börjar det bli mindre att hålla reda på och vi kan bocka av saker från våran "att göra lista", snart står vi där i vårt alldeles egna hus! Längtar!! 
 
Kram Rebecca

ETIKETTER: 3D modeller | Allmänt | Hall | Tomt |