Robotdammsugare

Vi bestämde oss dagen innan jul när vi var i den lilla staden för att beställa en robotdammsugare, vilket vi också gjorde då de hade sänkt priset med 2000 kr. Modellen vi beställde var en I robot roomba 866. 
 
När det idag plingade till i mobilen och det var post-avin hade jag bråttom till utlämningsstället för att få prova vårt nytillskott! 
Efter att den laddat upp fick vi äntligen testa den, den gjorde ett riktigt bra arbete där den städade, men den navigerade inte alls, utan åkte endast runt planlöst, vilket innebar att den körde på samma yta säkert 5 gånger, samtidigt som den inte alls körde i de andra delarna av huset. Så till vår stora besvikelse insåg vi att det blivit fel. Jag som sökt runt länge innan vi väl bestämde oss var så säker på att den visst skulle kunna navigera, men nej. 
 
 
Niclas skyndade sig därför snabbt in och började googla efter "den bästa" och valet föll då på den nyaste i roomba familjen, 980. Vi bestämde oss direkt för att göra oss av med den vi först köpt, då det inte är något fel på den men att den inte skulle klara av vårt hus med så pass öppen planlösning. 
 
Så nu blev vi utan dammsugare igen, under tiden vi väntar på att köpa den nya! 

ETIKETTER: Allmänt |